BAŞKAN BÜYÜKEĞEN, AKILLI KOBİ TOPLANTISINA KATILDI

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, TOBB himayesinde, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası ve Konya Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen Akıllı KOBİ-Konya Dijital Dönüşüm Konferansına katıldı. Konferans kapsamında ev sahibi kurumlar adına konuşan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, KOBİ’lerin üretimdeki gücüne dikkat çekerek, KOBİ’lerin daha hızlı dijitalleşmesi gerektiğini ve rekabet güçlerini kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.

Etkinlik kapsamında, çeşitli söyleşiler ve paneller gerçekleştirilerek, KOBİ’lerin dijitalleşmesi için neler yapabileceği ile ilgili bilgiler verildi.