BAŞKAN BÜYÜKEĞEN, SAVUNMA SANAYİİ BAŞKANI GÖRGÜN’Ü ZİYARET ETTİ

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı (SSB) Prof. Dr. Haluk Görgün’ü ziyaret etti.

SSB Başkanı Görgün’e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Büyükeğen, Konya’nın savunma sanayisi hakkında ve KSO’nun bu alanda yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Büyükeğen ayrıca, SSB Başkanı Görgün’ü, 23-25 Kasım tarihlerinde Konya Sanayi Odası tarafından SSB’nin himayelerinde gerçekleştirilecek olan 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarına davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Görgün ise, Konya Sanayi Odası’na savunma sanayinin gelişmesine yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, savunma sanayini hep birlikte büyüteceklerini vurguladı.

Ziyarete Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Necip Çimen, Yönetim Kurulu Üyeleri Celalettin Yılmaz ve Ahmet Küçükbacak katıldı.