BAŞKAN BÜYÜKEĞEN, SSB BAŞKANI İLE BİRLİKTE ARAÇ TESLİM TÖRENİNE KATILDI

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı yaptığı, MPG 8x8 Tekerlekli Kurtarıcı Araç Projesi İlk Teslimat Töreni'ne katıldı. Konya’daki savunma sanayi ana yüklenici firmalarından MPG’yi tebrik eden Başkan Büyükeğen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve SSB Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’e Konya’nın bir savunma sanayi şehri haline gelmesinden dolayı verdikleri destekler için de teşekkür etti.

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in katılımı ile Konya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki MPG fabrika tesislerinde gerçekleştirilen teslim töreninde Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü, KSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necip Çimen, BERA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaya, SSB Yetkilileri ile askeri erkan yer aldı.