BAŞKAN KÜTÜKCÜ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Konya Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Kurban Bayramının insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini dileyen Kütükcü’nün mesajı şu şekilde: “İçinde bulunduğumuz pandemi süreci dolayısıyla, bu yıl Kurban Bayramımızı maske-mesafe ve hijyen kurallarına eksiksiz riayet ederek ifa edeceğiz. Hakikaten zor bir dönemden geçiyoruz. Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sadece ülkemizi değil, dünyanın neredeyse tamamını kuşatmış durumda. Bu süreç ekonomimizi de etkilemeye devam ediyor. Ancak sevindirici olan şu ki, ülkemizin sanayi üretiminde lokomotif rol oynayan organize sanayi bölgelerimizde, sanayi üretiminde artık pandemi öncesi döneme hızla yaklaşıyoruz. Gerek sağlığımızı korumak gerekse ekonomideki bu toparlanma sürecinin devamı için Kurban Bayramı’nda da tedbirli olmayı elden bırakmamalıyız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde, tedbirlere azami ölçüde uyarak bu dönemi salimen atlatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin, OSB camiamızın ve iş dünyamızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum.”