HATAY’A KURULACAK KONYA KONTEYNER KENTİN KONTEYNERLERİ DUALARLA GÖNDERİLDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçe belediyeleri iş birliğinde Hatay’da kurulumu devam eden konteyner kentin konteynerlerinin bir kısmı daha yola çıktı.

Konya Müftüsü Ali Öge’nin dualarıyla gönderilen konteynerler; Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, KSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Zahid Çatlı, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk İyibildiren tarafından uğurlandı.

Uğurlama töreninde konuşan KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, “Ülke olarak çok büyük bir deprem yaşadık. İnşallah bu depremin yaralarını hep beraber saracağız. Konya olarak biz de ilk günden bu yana elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Bugün de Hatay’a kuracağımız konteyner kentin, konteynerlerinin bir kısmını gönderiyoruz. Destek veren, bağışlarıyla katkı veren tüm sanayicilerimize, kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ardından, konteyner yüklü TIR’lar Hatay’a doğru yola çıktı.