JENİN TSO’DAN, KSO’YA ZİYARET

19. Konya Tarım Fuarı’na katılmak üzere şehre gelen Filistin Jenin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Duqan Abu Baker ve beraberindeki heyet Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen’i ziyaret etti. Ziyarette Konya ile Jenin arasındaki sektörel iş birliklerinin artırılması konusunda istişarelerde bulunuldu.

Ziyarete ev sahipliği yapan Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, heyete Konya sanayisi ve tarım makinaları sektörü ile ilgili bilgiler verdi. Konya sanayisinin geniş bir sektörel yelpazeye sahip olduğunun altını çizen Büyükeğen, Jenin ile her türlü sektörel işbirliğinin yapılabileceğini, Konya Sanayi Odası olarak gereken desteği vereceklerini kaydetti.

Jenin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Duqan Abu Baker de, Konya ile daha fazla çalışmak istediklerini ve bunun için çeşitli girişimlerde bulunduklarını belirtti. Jenin ile Konya’nın tarım makineleri ve gıda sanayi gibi alanlarda daha fazla iş birliği yapabileceğini belirten Baker, Konya Sanayi Odası Başkanı Büyükeğen’e tüm desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantıya Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Necip Çimen ve M. Zahid Çatlı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Celalettin Yılmaz, Kemal Özarpa ve Mehmet Ali Arlı da katıldı.