KSO BAŞKANI BÜYÜKEĞEN, KONYALI SANAYİCİLERİN TALEPLERİNİ BAKAN YARDIMCISI ÖZÇELİK’E İLETTİ

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik’i ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Özçelik’e, Konya sanayisinin üretim, ihracat ve istihdamı ile ilgili bilgiler veren Başkan Büyükeğen, ayrıca Konyalı sanayicilerin çalışma hayatına ilişkin taleplerini de ileterek, destek istedi.

Ziyarette Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Necip Çimen ve Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Yılmaz yer aldı.