KSO, MECLİS VE MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI

Konya Sanayi Odası’nın Ekim Ayı Meclis Toplantısı ve Müşterek Meslek Komite Toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Memiş Kütükcü’nün başkanlığında yapılan toplantıda, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Oda’nın aylık faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, meclis ve meslek komitesi üyelerinin taleplerini dinledi.

Toplantıya konuk olan TEPAV Kalkınma Programı Direktörü Ekrem Cunedioğlu, Konyalı sanayicilere, ‘Küresel Ekonomi ve Türkiye Ekonomisindeki Son Gelişmeler’ konulu bir sunum yaparken, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdür Yardımcısı Hakan Erten de, ‘Sanayide Yeşil Dönüşüm ve Bakanlık Destekleri’ konulu bir sunum gerçekleştirerek, bilgiler verdi.