KSO'DA, KONYA İLE TAYVAN'IN TİCARET HACMİ KONUŞULDU

Ankara Tayvan Ekonomi ve Kültür Misyonu Temsilciliği Ekonomi Bölüm Müdürü Charles Tseng, Konya Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Veli Tekelioğlu'nun ev sahipliği yaptığı ziyarette, Konya ile Tayvan'ın hangi alanlarda iş birliği yapabileceği konuşuldu. Misafirlerine Konya sanayisi hakkında bilgi veren Tekelioğlu, Konya ile Tayvan'ın ticaret hacminin daha fazla geliştirilmesi için Konyalı sanayiciler ile Tayvanlı sanayicilerin yeni iş birlikleri yapması gerektiğini, bu noktada Konya Sanayi Odası olarak her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Ankara Tayvan Ekonomi ve Kültür Misyonu Temsilciliği Ekonomi Bölüm Müdürü Charles Tseng de, ev sahipliğinden dolayı Tekelioğlu’na teşekkür etti. İki ülkenin iş adamlarının ortak iş birlikleri oluşturmasını amaçladıklarını ifade eden Tseng, Konya’daki sanayiciler ile Tayvan’daki üreticilerin birlikte üretim yapmasını arzuladıklarını, bu konuda somut adımların atılması için çalışacaklarını söyledi.