KSO'DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM TIR'I

Konya Sanayi Odası, Elazığ'da meydana gelen depremin ardından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım TIR'ını bölgeye gönderdi.

Elazığ merkezli ve çevre illerde de hissedilen depremde zarar gören vatandaşlara destek olmak için harekete geçtiklerini söyleyen Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Deprem haberini aldığımız ilk andan itibaren yüreğimiz Elazığ, Malatya ve çevre illerde yaşayan kardeşlerimiz için attı. Orada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Deprem sonrası yaraların sarılabilmesi, evleri yıkılan vatandaşlarımızın ihtiyacı olan insani yardım malzemelerinin tedariki noktasında Oda olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin çağrısı üzerine hazırladığımız insani yardım malzemelerinden oluşan TIR'ımızı, sanayicilerimiz adına bölgeye ulaştırdık. Bu konuda destek veren, hassasiyet gösteren tüm kurumlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah rabbim bir daha böyle acılar yaşatmaz" dedi.