KSO’DAN “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI”NA DESTEK

Konya Sanayi Odası,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem Milli Dayanışma Kampanyası”na destek vererek, kampanyaya 100 bin TL bağış yapma kararı aldı.

Konya Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu kararının ardından bir açıklama yapan KSO Başkanı Memiş Kütükcü, “Gün bizim için birlik olma, birlikte hareket etme günüdür. Bu zor günleri de inşallah birlik ve beraberlikle atlatacağız” dedi.

KSO Pandemi Kurulu oluşturuldu

Konya Sanayi Odası olarak Covit-19 salgınının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana yaşanan tüm süreçleri yakından takip ederek, sanayicilerin taleplerini ilgili kurumlara ilettiklerini ifade belirten Kütükcü, “Odamız bünyesinde bir Pandemi Kurulu oluşturduk. Sanayicilerimiz sektörleriyle ilgili taleplerini, yaşadıkları sıkıntıları bu pandemi kurulunun 0533 763 49 13 numaralı WhatsApp hattına ya da odamıza doğrudan ulaşarak iletebilirler” hatırlatmasında bulundu.