KSO’NUN 7. MESLEK KOMİTESİ MAKİNE SEKTÖRÜ İLE YAPILDI

Konya Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen meslek komitesi toplantılarının 7'.si Konya’nın en önde gelen sektörü olan makine sektörü ile gerçekleştirildi.
21., 22. ve 23. meslek komitesi üyelerinin katılımı ile yapılan toplantıda, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, KSO’nun pandemi döneminde yaptığı faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Makine sektörünün Konya’nın ihracatında ilk sırada yer aldığı bilgisini de paylaşan Başkan Kütükcü, sektörün dile getirdiği sorunların çözüme kavuşturulması ile ihracatın daha fazla artacağını aktararak, “Pandemi döneminde sektörlerimizden gelen sorunları raporlar halinde üst kuruluşumuz TOBB başta olmak üzere ilgili kurumlara iletmeye ve çözüme kavuşturulması için takipçisi olmaya devam ediyoruz. Oda olarak dile getirdiğimiz taleplerin büyük çoğunluğu çözüme kavuşturuldu. Bundan sonraki sorunların da çözüme kavuşturulması için takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Veli Tekelioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsamettin Sönmez ve Sevda Kayhan Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda sanayiciler sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.