KSO’YA, "TÜRKİYE SELÇUKLULARI KONYA HANEDAN TÜRBESİNDEKİ NAAŞLARIN TANZİMİ PROJESİ” TEŞEKKÜR PLAKETİ

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye Selçukluları Konya Hanedan Türbesindeki Naaşların Tanzimi" Projesi ile ilgili düzenlenen panele katıldı. 6 aşamadan oluşan projenin değerlendirildiği ve sonuçların paylaşıldığı program ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, “Konya Sanayi Odası olarak bizim de desteklediğimiz Türkiye Selçukluları Konya Hanedan Türbesindeki Naaşların Tanzimi Proje Paneli ile Darü’l-Mülk Sergi Sarayında yer alan “Türkiye Selçuklu Hanedan Sergisi”ni ziyaret ettik. Böylesine önemli projelere emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda, Başkan Büyükeğen’e Türkiye Selçukluları Konya Hanedan Türbesindeki Naaşların Tanzimi Projesi’ne verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim edildi.