KÜTÜKCÜ, HOSEİN PİRMOAEN İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye-İran Çalışma Komitesi'nin 3. Toplantısı Konya'da gerçekleştirildi. Toplantıda, Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-İran Çalışma Komitesi Türkiye tarafı Başkanı Memiş Kütükcü ile Türkiye-İran Çalışma Komitesi İran tarafı Başkanı Hosein Pirmoaen bir araya geldi. Toplantıda, odalar arasında tahkim alanında işbirliğini başlatacak anlaşmanın imzalanmasından ötürü duyulan memnuniyet dile getirildi. Bu çerçevede tahkim alt komitesi toplantısının önümüzdeki dönemde, eğitim alt komitesi toplantısı ile birlikte Ankara'da yapılması kararlaştırıldı. Çalışma Komitesi toplantısının ise 3 ay sonra Erdebil'de gerçekleştirilmesine karar verildi.