KÜTÜKCÜ, MAKTEK FUARI'NIN AÇILIŞINA KATILDI

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, MAKTEK Konya Fuarı'nın açılışına katıldı. Fuarda stant açan firmaları ziyaret eden Kütükcü, fuarın başarılı geçmesini dileyerek, "Konya makine açısından başarılı bir il. Bundan sonrası için daha güçlü olacağız. Bu fuarında Konya’nın Tarım Fuarı gibi markalaşması bizim hedefimiz" dedi.

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD) işbirliğinde düzenlenen Konya MAKTEK Fuarı başladı. Fuar da stant açan firmaları ziyaret eden ve hayırlı olsun temennilerini ileten Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, makine sektörünün Konya için çok önemli olduğunu söyledi. Kütükcü, Konya’nın makine fuarıyla da, tarım fuarı gibi markalaşmasını hedeflediklerini vurguladı.

Fuar, 13 Nisan 2019 Cumartesi günü akşam 18:00'a kadar misafirlerini ağırlayacak.