KÜTÜKCÜ'DEN KONYALI İHRACAT DEVLERİNE TEBRİK

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Türkiye’nin en fazla ihracat yapan ilk 1000 firması arasında yer alan Konyalı firmaları tebrik etti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, 2021 yılında en fazla ihracat yapan ilk 1000 firma açıklandı. Listede Konya’dan 6 firma yer aldı. Firmaları tebrik eden Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Konyalı sanayicilerimiz üretmeye, istihdama ve ihracata devam ediyor.  2021 yılı İlk 1000 İhracatçı Araştırması’nda Konya’mızdan 6 firmamız yer aldı. Bizlere bu gururu yaşatan, şehrimizin ihracatına katkı veren tüm firmalarımızı ve çalışanlarını tebrik ediyorum” dedi.

Listede yer alan Konyalı firmalar şöyle:

SIRA

FİRMA