TEDARİKÇİ BULUŞMALARINDA YENİ İŞ BİRLİKLERİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Konya Sanayi Odası tarafından düzenlenen, Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları’nda iş birliği protokollerine imza atıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı, Konya Valiliği, Konya Sanayi Odası, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Bütünsel Güvenlik Sağlık ve Teknoloji Kümelenmesi (BÜSAT) günün anısına imza attılar. Ardından, Konya Sanayi Odası, BÜSAT, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ile STM arasında,  Havelsan, MEVKA ve Ereğli Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında, TRTEST-MEVKA-TSE-Huğlu Meslek Yüksekokulu ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi arasında ve Aselsan Konya ile Wat Motor arasında da işbirliği protokolü imzalandı.