TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU, KSO’YU ZİYARET ETTİ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Konya Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Konya-Karaman oda ve borsalar müşterek toplantısına katılmak üzere Konya’ya gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Konya Sanayi Odası’nı ziyaret etti. KSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Memiş Kütükcü ile Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine tebriklerini ileten Başkan Hisarcıklıoğlu, başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü ise Başkan Hisarcıklıoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Konya’nın küresel rekabet gücünü artırarak, sanayinin gücüne yeni bir gelişim ivmesi kazandırmak için çalışacaklarını söyledi.

Ziyarete KSO Meclis Başkanı Vekili Sevda Kayhan Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Veli Tekelioğlu ve Ömer Şen ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Korkmaz, İbrahim Bozkurt Çağlayan, Mehmet Serin, Mustafa Lamcı ve Hüseyin Keleş katıldı.

Başkan Hisarcıklıoğlu, KSO ziyaretinde ayrıca Konya Sanayi Odası’nın tanıtım filmini izledi.