TOBB HEYETİ, İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI VE İSLAM KALKINMA BANKASI İLE GÖRÜŞTÜ

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Memiş Kütükcü, Selçuk Öztürk, Ali Kopuz ve Necdet Özer’den oluşan bir heyetle, Suudi Arabistan’ın Ciddi kentine giderek İslam İşbirliği Teşkilatı ve İslam Kalkınma Bankası’nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu beraberindeki heyetle birlikte, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreter Yardımcısı Hameed Opelyeru, İslam Kalkınma Bankası Başkanı Dr. Ahmed Mohammed Ali ve İslam Kalkınma Bankası Başkan Yardımcıları Dr. Ahmet Tıktık ve Sayed Aga ile görüşmeler gerçekleştirdi.

İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreter Yardımcısı Hameed Opelyeru ile yapılan görüşmede, TOBB ve İİT arasında 2012 yılında imzalanan Mutabakat Zaptı’nın güncellenmesi hususu ele alındı.

İslam Kalkınma Bankası Başkanı Dr. Ahmed Mohammed Ali ile gerçekleştirilen görüşmede ise, İslam Kalkınma Bankası ve TOBB arasında 2009 yılında imzalanan Mutabakat Zaptı’nın güncellenmesi kararlaştırıldı.