AVRUPA İYİ UYGULAMA ÖDÜLLERİ YARIŞMASI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı işbirliğinde 2012–2013 yıllarında ülkemizde yürütülecek “Riskleri Önlemek İçin İşbirliği Yapalım” konu başlıklı “İş Sağlığı ve Güvenliği” kampanyası kapsamında, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının teşvik edilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla “Avrupa İyi Uygulama Ödülleri Yarışması”nın gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Yarışmada dereceye girecek ilk iki uygulama örneği, Avrupa İş Sağlığı ve Güvenliği Ajansı’na gönderilerek ülkemizi Avrupa’da temsil etme şansı bulacaktır. Söz konusu yarışmaya başvurmak isteyenlerin, ekte yer alan başvuru formunu doldurarak en geç 10 Eylül 2012 tarihine kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Başvurunun İletileceği Kurum