10 ÜLKEDEN 55 YABANCI İŞADAMI KSO’DA İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİNE KATILDI

Konya Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Ağı, 10 ülkeden 55 yabancı işadamını Konya tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalarla buluşturdu. İkili iş görüşmelerine Konya’dan ve yurt dışından yaklaşık 100 iş adamı katıldı.

Konya Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Ağı’nın organizasyonu ile Konya’ya gelen 10 ülkeden 55 yabancı işadamı tarım sektöründe faaliyet gösteren Konyalı firmalarla ikili iş görüşmeleri yaptı. Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini ifade eden katılımcılar, Konya’nın tarım sanayindeki gücüne dikkat çekti.

Rusya, ABD, İspanya, Brezilya, Özbekistan, Ukrayna, Hindistan, Arnavutluk, Etiyopya, Sırbistan olmak üzere 10 ülkeden 55 iş adamının geldiği ikili iş görüşmelerine Konya’dan 45 firma temsilcisi katıldı.