BAŞKAN KÜTÜKCÜ'DEN, MEHMET TUZA PAKPEN MTAL’YE TEBRİK

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Konya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Okul atölyelerinde üretilen, bitkisel ve hayvansal atıkların organik gübreye dönüşmesini sağlayan kompost makineleri de inceleyen Başkan Kütükcü, yaptığı sosyal medya paylaşımında okulun başarısında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Başkan Kütükcü’nün, Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Veli Tekelioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüsamettin Sönmez’inde katıldığı ziyaretle ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde: “İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük ve yönetim kurulumuzla, Mehmet Tuza Pakpen MTAL'mizi ziyaret ettik. Atıkların geri dönüşümünü sağlayan kompost makinaların seri üretimine de başlayan okulumuzun başarısında emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.”