DÖKÜM, ISIL İŞLEM VE KAPLAMA SEKTÖRLERİ TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ

Konya Sanayi Odası, pandemi sürecinde başlattığı online meslek komitesi toplantılarına döküm, ısıl işlem ve kaplama sektörleri ile devam etti. Toplantıda, sektör sanayicileri sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

14. komiteyi temsil eden, döküm, ısıl işlem ve kaplama sanayi sektör temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, KSO'nun pandemi döneminde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Komite toplantılarının önemine dikkat çeken Kütükcü, "Pandeminin başlaması ile birlikte, sanayicilerimiz ile daha fazla iletişim halinde olmaya gayret ettik. Bu kapsamda başlattığımız meslek komiteleri toplantılarımız ile sektör sanayicilerimizden gelen sorunları ve talepleri istişare ettik. Toplantılar sonrasında oluşturduğumuz raporları üst kuruluşumuz TOBB başta olmak üzere ilgili kurumlara ilettik ve sorunların çözüme kavuşturulması için takipçisi olduk. Olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Veli Tekelioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Sevda Kayhan Yılmaz ve Hıfsı Soydemir'in de katıldığı toplantıda, sektör sanayicileri sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.