KONYA SANAYİ ODASI İLE TACİKİSTAN TSO ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve DEİK iş birliğiyle Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek ve ticaret potansiyelini arttırmak amacıyla Türkiye-Tacikistan Ticaret Forumu düzenlendi. .  Konya’da düzenlenen Türkiye-Tacikistan Ticaret Forumu’na Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tacikistan Sanayi ve Yeni Teknolojiler Bakanı Sayın Sherali Kabir, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, sanayici ve iş adamları ile davetliler katıldı.  Açılış konuşmaları ile başlayan programda Konya Sanayi Odası ile Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı. Programda ayrıca Konyalı iş adamları ile Tacik iş adamları arasında ikili iş görüşmeleri yapıldı.