KONYALI SANAYİCİLERE HOLLANDA PAZARI ANLATILDI

Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından “Hollanda Pazarında Ticari Fırsatlar” Paneli düzenlendi.

Çok sayıda iş yeri temsilcisinin katıldığı, Selçuk Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi M. Burak Ceran'ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, Ticaret Bakanlığı Hollanda Eski Ticaret Müşaviri Mehmet Tayfur Erkan ile Şube Müdür Vekili Gülay Babadoğan Tarakçıoğlu, Hollanda pazarının fırsatları, hangi alanlarda işbirliği yapılabileceği, Hollanda ile iş yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği ve devlet teşvikleri hakkında bilgiler verdi. K.Y.S. Kürkçüoğlu Döküm Firma Sahibi Seyit Kürkçü de, Hollanda pazarı ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

Program soru ve cevap ile devam etti.