KSO BAŞKANI KÜTÜKCÜ, TERÖRÜ LANETLEDİ

Kütükcü: “İş dünyası olarak, nereden gelirse gelsin, terörün her türlüsünü lanetliyoruz.”

Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, Şanlıurfa ve Adıyaman’daki terör olaylarını kınadı. Yaşanan olaylarda Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrarının hedef alındığına dikkat çeken Başkan Kütükcü, olayların seçimlerin hemen ardından yaşanmasının da düşündürücü olduğunu ifade etti.

“Nereden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyoruz” diyen Başkan Kütükcü’nün açıklaması şu şekilde:

“32 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki katliam, yine Şanlıurfa’da ve Adıyaman’da vatani görev yapan bir asker ve iki polisimizin şehit edilmesi, terör saldırılarında hem sivil halkın hem de kamu personelinin hedef alındığını işaret etmektedir. Bu haliyle belirli bir merkezden yönetildiği anlaşılan, ülkemizin birlik ve beraberliği ile siyasi ve ekonomik istikrarını bozmaya yönelik bu canilikler kesinlikle hedefine ulaşamayacaktır. Aziz milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde, sağduyuyla hareket ederek terörün oyununu bir kez daha bozacaktır.

İş dünyası olarak nereden gelirse gelsin, terörün her türlüsünü bir kez daha lanetliyor, olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”