MESLEK KOMİTESİ TOPLANTILARININ ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konya Sanayi Odası, Konya’daki sanayi sektörlerinin pandemi sürecinde yaşadığı sorunları ve taleplerini dinlemek amacıyla başlattığı online meslek komitesi toplantılarının üçüncüsünü Plastik, ambalaj ve kimya sektör sanayicileri ile yaptı.

9.10 ve 11. meslek komitesi üyelerinin katıldığı toplantıda Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, sanayicilerin taleplerini dinleyerek, KSO’nun pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı. Kütükcü, daha önceki toplantılarda olduğu gibi bu toplantıda da sanayicilerin taleplerinin ve çözüm önerilerinin rapor haline getirilerek, TOBB ve ilgili kurumlarla paylaşılacağını ve sürecin takip edileceğini ifade etti. Toplantıya Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Veli Tekelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.