BAŞKAN TAHİR AKYÜREK, KONYA SANAYİ ODASI’NDA SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na katıldı. Meclis üyelerine belediyenin projeleri ile ilgili bilgiler veren Başkan Akyürek, sanayicileri cephedeki akıncılara benzeterek, “Sanayici daha fazla üretmek, ihracat yapmak, şehrine ve ülkesine değer katmak için çalışıyor” dedi.

Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu’nun başkanlığında toplanan Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ile KSO Meclis Üyeleri katıldı.

Meclis üyeleri ile Konya sanayisi ile ilgili istişarelerde bulunan Başkan Akyürek, “Fabrikalar bir şehrin gücünü simgeler, şehrin itibarıdır. Bu anlamda biz de şehrimizin standardını yükseltmek için çaba sarf ediyoruz” dedi. Konya sanayisinin gelişmesinden, Konya markalarının büyümesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akyürek, Konya sanayisini daha iyi yerlere getirebilmek için verilecek her türlü mücadelenin içinde olacaklarını bildirdi. Konuşmasında Konya’nın bir huzur kenti olduğuna da değinen Akyürek, belediye olarak mahalle toplantıları yaptıklarını, bu toplantıların bugüne kadar yaklaşık 40 mahallede gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Büyükhelvacıgil, KOS’u anlattı

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil de, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e meclis toplantılarına katılarak, şehrin projeleri ile ilgili bilgi verdikleri için teşekkür etti. Konya Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Büyükhelvacıgil, “Bölgede 381 firma faaliyet göstermekte olup, 30.000’den fazla istihdam sağlanmaktadır. Firmalarımız 40 farklı sektörde faaliyet göstermektedirler” dedi.