KONYA SANAYİSİNİ HEP BERABER DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Konya’ya gelen Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, Konya Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’le görüşen Bakan Yardımcısı Naci Koru, Konya sanayisinin bugün iyi bir yerde olduğunu belirterek, “Konya sanayisini hep beraber daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

Dış işleri Bakan Yardımcısı Naci Koru’nun Konya Sanayi Odası ziyaret heyetinde, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve AK Parti Konya eski Milletvekili Ali Öztürk de vardı.

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini, Dış işleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Yardımcısı Naci Koru’nun bugün Türkiye’yi dünyada temsil eden önemli atılımlar yaptıklarını bildirdi. Büyükhelvacıgil, ziyarette Konya’nın önemli bir sanayi şehri olduğuna vurgu yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru’ya üzerinde Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in sıfatlarından olan ve “müjdeci, iyi haber getiren” anlamına gelen “El Beşir” yazılı el işlemeli tablo hediye etti. Başkan Büyükhelvacıgil, Bakan Prof. Dr. Davutoğlu ve Bakan Yardımcısı Koru’dan kendilerine hep dünyadan iyi haber getirmelerini diledi.

Bakan Yardımcısı Koru, ayrıca ziyaret öncesi Konya Sanayi Odası’nda düzenlediği basın toplantısı ile Türkiye ve dünya gündemini de değerlendirdi.