BÜYÜKHELVACIGİL, İKİNCİ KEZ ‘ANADOLU’NUN EN ETKİLİ 50 İŞ İNSANI’ ARASINDA

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Ekonomist Dergisi tarafından ikinci kez ‘Anadolu’nun En Etkili 50 İş İnsanı’ arasında seçildi. 2011 yılında da Anadolu’nun En Etkili 50 İş İnsanı arasında yer alan Büyükhelvacıgil, bu yıl listede 11’inci sırada yer aldı.

Yarışma, Anadolu'da başarılı projelere imza atan işadamlarını bir araya getirerek Anadolu'nun gücünü ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Bu yıl listede 11’inci sırada yer alan Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Anadolu iş dünyasının son yıllarda Türkiye ekonomisinde önemli işlere imza attığını, bu yüzden iş aleminin yüreklendirilmesinin ve ödüllendirilmesinin önemli olduğunu söyledi.