I. ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ BEYİN FIRTINASI BULUŞTAYI GERÇEKLEŞTİ

Konya Teknik Üniversitesi’nde (KTÜN) Nanoteknoloji ve İleri Malzemeler, Enerji Teknolojileri ve Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ‘I. Üniversite Sanayi İşbirliği Beyin Fırtınası Buluştay’ı gerçekleştirildi.

Konya sanayisinin önde gelen firmalarını ve akademisyenleri bir araya getiren toplantıya Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Selman Eryılmaz katıldı.

Üniversite sanayi işbirliğinin geliştirilmesi, üniversitenin ve sanayinin beklentilerinin istişare edildiği toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.