ILGIN TİCARET ODASI’NDAN KSO ’YA ZİYARET

Ilgın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Özlen beraberindeki heyetle birlikte Konya Sanayi Odası’nı ziyaret etti. KSO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü ile görüşen heyet, TOBB Yönetim Kurulu’na seçilen Kütükcü’yü tebrik etti.

Konya’nın TOBB yönetimde temsil edilmesinden gurur duyduklarını belirten Ilgın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Özlen, Konya’daki odaların birlik ve beraberliğini örnek göstererek, “Konya gösterdiği birliktelikle hayranlıkla bahsedilen bir il haline gelmiştir. Bu birliktelik ve beraberlik meyvesini vermektedir’’dedi.

Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hedeflerinin Konya’yı her açıdan daha üst seviyelere taşıyarak, Türkiye’de daha fazla söz sahibi olan bir il haline getirmek olduğunu söyledi.