KONYA SANAYİ ODASI KONYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Çok Değerli Üyemiz;

Konya Sanayi  Odası olarak sizlere daha yakın olmak,ihracatla ilgili belgelerinizin satış ve tasdik işlemlerini  daha hızlı ve yerinde  yapmak üzere Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü binasında Temsilciliğimiz 17 Eylül 2012 tarihi  itibariyle hizmete girmiştir.

Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü binası giriş  katında faaliyet gösterecek olan temsilciliğimizde şimdilik sadece ihracat işlemleri (ATR ,FORM-A, MENŞE ŞAHADETNAMESİ,EUR-1 ve EUR.MED  belgeleri satış ve tasdiki ) yapılacak olup en yakın zamanda  da Oda kayıt sureti ,faaliyet belgesi  gibi belgelerin verilmesine  başlanacaktır.

Bilgilerinize arz eder, hayırlı işler dileriz.

Konya Sanayi Odası Başkanlığı

Temsilcilik Görevlisi          :  Mevlüt CENGİZ

Telefon                                 :  239 21 98

Adres                                    :  Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Evrenköy Caddesi No 12 Selçuklu Konya