KSO BAŞKANI KÜTÜKCÜ: “EL BİRLİĞİYLE, GÖNÜL BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Konya Sanayi Odası organ seçimleri tamamlandı. Başkanlık görevini devralan KSO Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü,  hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak için el birliğiyle, gönül birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

25 Mayıs Cumartesi günü yapılan Konya Sanayi Odası Meslek Komitesi ve meclis üyeleri seçimlerinin ardından, KSO’da Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Meclis Başkanı, Meclis Başkanlık Divanı, TOBB Genel Kurulu Üyeliği seçimleri de tamamlandı.    Seçimlerin ardından KSO Başkanlığı görevini Tahir Büyükhelvacıgil’den devralan KSO’nun yeni Başkanı Memiş Kütükcü, Tahir Büyükhelvacıgil ve ekibine Konya sanayisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmasında hedeflerinin daha müreffeh, kalkınan ve sürekli büyüyen bir Konya inşa etmek olduğunu bildiren Kütükcü, “Konya Sanayi Odamızda, geçmiş dönemlerde olduğu gibi, bu dönem de, yine ayakta alkışlanacak bir tablo oluşmuş ve odamız aramıza yeni katılan arkadaşlarla daha da güçlenmiştir. Bu dönemde meclis üyelerimizin değişim oranı yüzde 56, yaş ortalaması ise 46 olarak gerçekleşmiştir. Görev alan tüm kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Büyük bir olgunlukla, birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanan seçimlerimizin, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, Allah’tan başarı niyaz ediyorum. Ayrıca şahsıma, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini emanet eden, tüm üyelerimize de buradan şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Memiş KÜTÜKCÜ (Yönetim Kurulu Başkanı), Mustafa Veli TEKELİOĞLU, Ömer ŞEN, Hüsamettin SÖNMEZ, Kemal KORKMAZ, Ömer SAYLIK, Mehmet Ali ACAR, İbrahim Bozkurt ÇAĞLAYAN, Mehmet SERİN, Hüseyin KELEŞ, Mustafa LAMCI

MECLİS BAŞKANI: Tahir ŞAHİN

MECLİS BAŞKAN YARDIMCILARI: Kadir BÜYÜKKARA, Sevda Kayhan YILMAZ