KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. TORLAK, KSO BAŞKANI BÜYÜKHELVACIGİL’İ ZİYARET ETTİ

Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’i ziyaret etti. Üniversite-sanayi işbirliğinin ülkenin geleceği için son derece önemli olduğuna dikkat çekilen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Ömer Torlak, “Üniversitemizin kapısı sanayicilerimizin hizmetine daima açıktır” derken, KSO Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil de oda olarak Karatay Üniversitesinin öğrencileri ve hocalarına destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

“Ticaret ve Sanayi ile öğrencilerimizi, öğretim üyelerimizi buluşturmalıyız” diyen KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak, “Üniversite-iş dünyası işbirliğini somut olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda Sanayi Odamızın ve Ticaret Odamızın samimiyetini, desteklerini görmekteyiz. Üniversitemizin kapısı sanayici ve işadamlarımızın hizmetine daima açıktır” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ise, Prof. Dr. Ömer Torlak’ı Karatay Üniversitesi Rektörü olarak görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti ve, “KTO Karatay Üniversitesi iş aleminin üniversitesidir. Bu anlamda üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmeye yönelik atılacak adımlara hazırız. Ayrıca öğrencilere staj gibi konularda da yardımcı olmaya hazırız” dedi.