KÜTÜKCÜ, BÖLGE ODA VE BORSALARINI ZİYARET ETTİ

Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, bölge oda ve borsalarını ziyaret etti. Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Kırşehir Ticaret Borsası, Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Mucur Ticaret ve Sanayi Odası, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Aksaray Ticaret Borsası, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Akşehir Ticaret Borsası, Doğanhisar Ticaret Odası, Ilgın Ticaret Borsası, Ilgın Ticaret Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Kütükcü, oda ve borsaların bölgelerin ekonomisindeki önemine dikkat çekti.

Ziyaretlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiasının, 365 oda ve borsayla Anadolu'nun üretim gücünü ve Türkiye'nin yükselen ekonomisini temsil ettiğini vurgulayan Başkan Kütükcü, "Bulundukları bölgelerin öne çıkan özelliklerini ve sorunlarını en iyi bilen kurumlar olan oda ve borsalarımız, kendi bölgelerinde yaptıkları çalışmalarla artık yerel kalkınmanın baş aktörleri haline gelmişlerdir. Bugün Türkiye'nin neresinde olursa olsun, tüm oda ve borsaların bölgelerini geliştirmek için verdikleri üstün çaba gerçekten takdire yaşandır. Bu manada, başarılı çalışmalarından dolayı tüm oda ve borsalarımızı tebrik ediyorum " şeklinde konuştu.