SANAYİNİZ GÜÇLÜYSE ŞEHRİNİZ, ŞEHRİNİZ GÜÇLÜYSE ÜLKENİZ GÜÇLÜDÜR

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu üyeleri görevlerine yeni atanan SGK İl Müdürü Cem Dinç ve İş Kur İl Müdürü Lokman Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlere Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir Şahin ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Korkmaz, Mehmet Ali Acar ve İbrahim Bozkurt Çağlayan katıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Cem Dinç’i ziyaret eden KSO heyeti, Dinç’e yeni görevinde başarılar diledi. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ziyarette SGK’nın önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, “Sanayiniz güçlüyse şehriniz, şehriniz güçlüyse ülkeniz güçlüdür. Hepimizin amacı, ortak akılda buluşarak Konya’ya hizmet etmek” dedi.

SGK İl Müdürü Cem Dinç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, amaçlarının Konya’da SGK’ya yönelik bir farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti. SGK’nın nüfusun tamamına hitap eden bir kurum olduğuna dikkat çeken Dinç, “SGK devletin vitrinidir. Biz bu bilinçle hizmet etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

KSO Heyeti, İş Kur Konya İl Müdürlüğü görevine atanan Lokman Ceylan’ı da ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarette, insan kaynağının Konya’nın ve ülkenin geleceği için çok önemli olduğuna dikkat çekildi.