KONYA SANAYİ ODASI 'A' MÜKEMMEL SEVİYESİNDE AKREDİTE EDİLDİ

Türkiye’deki 12 sanayi odasından biri olan Konya Sanayi Odası, TOBB Akreditasyon denetiminden 65 üzerinden 65 tam puan alarak, Türkiye’de “A” seviyesinde akredite edilen tek sanayi odası oldu

1974 yılından bu yana, 38 yıldır sanayicilere hizmet veren Konya Sanayi Odası’nın hizmet kalitesi TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) tarafından ‘mükemmel’ olan ‘A’ seviyesinde akredite edildi. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, KSO’nun bu başarısının altında güçlü kurumsal yapısının olduğunu ifade ederek, “Konya Sanayi Odası’nda geçmişten günümüze görev yapan tüm meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerine ve personeline teşekkür ederken, ebediyete intikal etmiş tüm üyelerimize ve yöneticilerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

TOBB Akreditasyon Kurulu’ndan teşekkür yazısı
Konya Sanayi Odası’nı “A” seviyesinde akredite eden TOBB Akreditasyon Kurulu tarafından, Başkan Halim Mete imzasıyla gönderilen yazıda, “2010 yılında uygulanmaya başlanan Akreditasyon Kılavuzundaki puanlama sistemine göre odanızın “A” (mükemmel) seviyesinde olduğu görülmektedir. Sistemi içtenlikle sahiplendikleri için yöneticilerinize, özenle uyguladıkları için de çalışanlarınıza teşekkür ederim” denildi.

Konya Sanayi Odası akreditasyonda; yönetim mevzuatı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, kalite yönetimi, bilgi, danışmanlık ve temsil, iş geliştirme ve eğitim ile uluslar arası ticaret gibi farklı konu başlıklarında yapılan puanlamada 65 üzerinden 65 tam puan aldı.